Ardennen - Houffalize - Groepsaccommodatie en/of vergunde buitensportinstallaties en/of verhuurdienst mountainbike en/of kajak en raft over te laten

Référence 19030406

Remplissez le formulaire ci-dessous pour établir le premier contact avec le cédant

  • Pays: Belgique
  • Région: Luxembourg
  • Localité: Houffalize
  • Secteur: Sport et récréation
  • Activité: Outdoor Adventure & Teambuilding
  • Forme juridique: SPRL
  • Année de fondation: 1990
  • Nombre de salarié(e)s: 2 à 3
  • Prix: € 200.000 - 700.000
  • Motif: Non communiqué

Over te laten in z'n geheel of slechts gedeeltelijk (zie onder opsplitsing in 2 of meerdere delen):

Outdoorbedrijf met goed onderhouden groepsaccommodatie, vergunde outdoor-installaties en verhuurdienst mountainbike en kajak/raft. in de Ardennen.
Toplocatie op 1 km. van Houffalize-centrum en gelegen langs een toeristische weg.
Verschillende overname-scenario's mogelijk.
Winstgevend.

Groot groeipotentieel en voorzien van de nodige Milieu-, Bouw- en Brandveiligheids-vergunningen + erkend Veiligheidslabel:
1. Object 1: goed onderhouden groepsaccommodatie van 645 m² (48 bedden/13 slaapkamers/ 3 verdiepingen) met tuin (1.700 m²) aan de Oostelijke Ourthe + privé-woongedeelte (108 m²) met bureau, badkamer, keuken, 3 slaapkamers. Recent brandveiligheidsattest. Kan omgebouwd wordt tot een Bed en Breakfast.

2. Object 2: verhuurdienst mountainbike (30-tal fietsen) gelegen tegenover het circuit van de World' Cup mountainbike te Houffalize (= de fietsstad bij uitstek in de Ardennen). Reserve-materialen.

3. Object 3: verhuurdienst kajaks en rafts (2x 10 pers.), incl. milieuvergunning voor 45 boten. Kleine materialen (wetsuits, peddels, zwemvesten, ...), 2 aanhangwagens.

4. Object 4 : Oudoor Adventure & Teambuilding-installaties:

- Nieuwe Adventure- & Teambuilding-site met o.a. BBQ-luifel voor een 80-tal pers., bivakplaats, diverse Hoogte-, Fun-, Challenge- en Teambuilding-parcoursen met bouwvergunning en concrete uitbreidingsmogelijkheden
- Mooi gelegen steengroeve (wordt momenteel gehuurd) met diverse outdoor-activiteiten (incl. milieuvergunning)
- Alle kleine buitensport-materialen voor de gekeurde parcoursen (o.a. nieuwe gordels, helmen, klim-materialen, lasergamewapens , ...)
- Bos (2 x ongeveer 25 are), survivalweide (ongeveer 80 are)
- Goodwill, cliënteel, (milieu-)vergunningen.
5. Object 5: Voertuigen + aanhangwagen(s)
6. Object 6: Bouw-& bosgrond 'Stockeu' van ongeveer 3ha20are, waarop de outdoor-installaties (te huur of te koop)
7. Object 7: Mooi gelegen privéhuis met o.a. 3 slaapkamers en grote tuin (te huur of te koop)

Het bedrijf beschikt bovendien over een officieel erkend veiligheidslabel zodat het in orde is met de Belgische wetgeving i.v.m. outdoor-activiteiten.

Topligging:
Het bedrijf is gelegen aan de ingang van de bossen en op wandelafstand van het centrum van het toeristische stadje Houffalize dat gekend is voor z'n actieve recreatiemogelijkheden, fiets- en mountainbike-routes en brouwerij van Achouffe.
De eigenaars zijn bereid constructief mee te denken met de kandidaat-overnemers om tot een aangepast en haalbaar, financieel overname-scenario te komen. Interesse? Kom kijken en doe een goed bod of voorstel en je toekomst ligt in de Ardennen!

Voor meer info en afspraak, contacteer adverteerder.