Landen - *EXCLUSIEF* TE KOOP: Hotel / Restaurant / Feestzalen / bijhorend appartement + huis

Référence 21122802

Utilisez ce FORMULAIRE DE CONTACT pour demander plus d'informations

  • Pays: Belgique
  • Région: Brabant-Flamand
  • Localité: Landen
  • Secteur: Horeca
  • Activité: Hôtels
  • Forme juridique: SRL
  • Année de fondation: 1995
  • Nombre de salarié(e)s: 10+
  • Prix: € 3.000.000
  • Motif: Non communiqué

Een uniek historisch gebouw gelegen op een topligging!
Momenteel is het pand uitgebaat (goeddraaiend familiebedrijf) als een kleinschalig hotel met 12 hotelkamers, 6 prachtige feestzalen en een restaurant. Dankzij haar 2 moderne industriële keukens, voldoet dit pand aan alle noden van een moderne chef.

Bovendien kan u gebruik maken van het aangename terras in de binnenplaats.
Ook aan voldoende parkeergelegenheid werd natuurlijk gedacht.

Waarom is dit een TOP-ligging?

Zowel voor de huidige bestemming (horeca) als voor andere bedrijvigheid (bvb. Wellness-spa, business opleiding-centrum, …. kan men écht spreken van een TOPLOCATIE!
Zo is dit domein centraal gelegen vlakbij de autosnelweg, alle belangrijke invalswegen, Plopsaqua (op 2 min) = veel trafiek, de Provinciale domeinen 'Het Vinne' te Zoutleeuw en 'Heylissen' te Hélécine, de Avernas Golf Club (2 km), de luchthaven van Zaventem (36min) en Luik (24min) én een privé luchthaven zijn op enkele kilometers hier vandaan.

Het gebouw kent bovendien een rijke geschiedenis: in 657 bouwde Sint-Landelius de abdij van Aulne aan een bocht van de Samber in Henegouwen, nabij Charleroi. De naam Aulne kreeg het gebouw omwille van de elzen in de buurt.
In 1739 werd het huidige gebouw neergezet door de familie Defraisne als abdijhoeve. Na vele plunderingen, overnames, restauraties en zelfs de Frans Revolutie groeide deze historische plek uit tot romantisch kader dat het vandaag is.

Het gebouw ligt op een mooi perceel met een oppervlakte van maar liefst 55are22ca. Bovendien ligt er naast het gebouw nog een prachtig perceel grond van 45are95ca.

De bestemming van deze grond kan u naargelang uw noden nog inrichten. (bvb. Glamping-mogelijkheden, plek voor team buildings, …)

Aangezien deze grond zich aan de straatkant bevindt kan deze zelfs apart verkocht worden of bebouwd worden.

De huidige eigenaar heeft over de jaren heen al veel werken uitgevoerd: de daken werden vernieuwd in 1995 en 2009 - de bistro werd gerenoveerd in 1995, de grote feestzaal in 2015, de orangerie in 2002 - de ramen werden in 2008 vervangen, de leidingen werden over een periode van 20 jaar allemaal vervangen, en de elektrische installatie is conform.
In het gebouw zijn bevinden er zich ook een appartement (gerenoveerd in 2011) en een woning, waar u als eigenaar perfect kan vertoeven met uw gezin.

Extra info: regenwaterput met aansluiting (70.000L)

Wenst u meer informatie of een bezoek aan dit gebouw? Aarzel niet om ons te contacteren via versturen contactformulier.